Posted by: FELT School | November 24, 2017

Cadoul Nostru cu Ocazia Săptămânii Bucătăriei Italiene

Săptămâna Bucătăriei Italiene este un prilej extraordinar de a face publice rezulatele obținute în cadrul proiectului FELT School în colaborare cu școlile profesionale din Republica Moldova care activează în domeniul gasronomiei și IPSSEOA ,,K.Wojtyla”, Catania, Sicilia în cadrul viziei de schimb de experiență din 12-16 septembrie 2017 și cele 2 luni ulterioare când fiecare participant a avut ocazia să valorifice și să aplice cunoștințele și abilitățile recent obținute.

Raportul este disponibil urmând acest link:

https://drive.google.com/file/d/1w3_CAXbIA_2yfLYO2BB3KUNK0Wi7j7Hp/view?usp=sharing

În același timp dorim să lansăm blogul Clubului Gasronomic (gastronomyclub2017.wordpress.com) care este o sursă de informare și promovare a artei culinare, dar și a rezulatelor obținute de membrii clubului gastronomic în domeniul bucătăriei italiene și celei moldovenești.

Supriza evenimentului este deasemenea oportunitatea de a crea portofoliul online al bucatelor pregăite de elevii de la școlile profesionale din Republica Moldova.

Beneficiile portofoliul vor fi:

  • bucatele italiene, preparate de elevii de la școlile profesionale din Republica Moldova, pot fi evaluate parțial (în baza înregistrărilor video) de către profesorii  de la instituția parteneră din Italia,
  • elevii de la școlile profesionale vor putea mări vizibiliatea serviciilor prestate în acest domeniu de tinerii sau viitorii bucătari,
  • informează publicul despre serviciile de pregătire a bucatelor la domiciliu pentru diverse pături sociale sau cu ocazia unor evenimente și sărbători în familie sau în bucătăria comunitară.

Serviciile vor fi disponibile în baza activității de voluntariat, precum și în baza activităților economice în domeniul prestării serviciilor de alimentație publică.

Resursele financiare obținute vor fi utilizate pentru a contribui la dezvoltarea personală și profesională a membrilor clubului gasronomic, dar și a serviciilor și produselor oferite.

Vizitați blogul Clubului Gastronomic și scrieți-ne care sunt cele 2 feluri de bucate italiene care pot fi comandate la desert.

Expediați-ne raspunsul la adresa de email: vet2016english@gmail.com pentru a primi o invitație gratuită la atelierul gastronomic din luna decembrie a.c.

Blogul Clubului Gastronomic: gastronomyclub2017.wordpress.com

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: