Our Team

Ai primit diploma de absolvire ș ești gata să faci primul pas în carieră? Aplică pentru poziția vacantă în cadrul proiectului FELT School.

Trimite-ne CV-ul pe adresa: apply.felt.school@gmail.com

Link pentru detalii:

https://drive.google.com/file/d/0B0yK3_GPLa8_eEdMckJhSk1LTTg/view?usp=sharing

Our Team’s logos:

  • Together everyone achieves more!
  • A fi împreună este un început, a lucra împreună este un progres, a rămîne împreună este un succes!

Members:

Daniela Murguleţ, FELT School Project Manager;  https://drive.google.com/file/d/1hE5QQidnIY1CKbUDGe_qw9ccNqw1XW_W/view?usp=sharing

Mariana Petrachi, accountant

Nicoleta Perdinscaia, project assistant

Aliona Goroholschi, ELT consultant

https://drive.google.com/file/d/1WN-oCdrGBVuISatce3vFlbqqR0vzvYC5/view?     usp=sharing

 

Contact us:

  • The FELT School office: 1/26 Sf. Nicolai str. Balti, 3121, Republic of Moldova
  • Email: apply.felt.school@gmail.com
  • Telephone: (+373) 699 06 154

 

Team News / Știrile echipei

***

Primul certificat electronic pentru cursul “Starting a Business4: Business Processes” de la Universitatae din Leeds  și 100 % la test. Sunt satisfăcută de acest rezultat:) Mi-au rămas încă 5 cursuri din această serie!

https://www.futurelearn.com/certificates/3p3fjta

***

IMPORTANT!

Peste 5 ani proiectul FELT School va funcționa fără Daniela Murgulet, deoarece ea va fi plecată în străinătate făcînd studii de doctorat!

Lansăm concurs deschis pentru următoarele poziții: coordonator de proiect și președinte al Asociației Obștești ”Centrul pentru Educație Continuă”.

Vino acum și lucrează cu noi ca să ai timp să te pregătești pentru acest concurs! Cînd candidatul este gata de a prelua activitatea, Daniela pleacă la studii de doctorat! 

***

30.06.2017

Dna Inga,

îți urăm un călduros LA MULTI ANI  și îți dedicăm un filmulet care să îți aducă aminte și de momentele de succes alături de echipa noastră. Îți mulțumim pentru inspirația și creativitatea depusă în orice material elaborat de tine și îți urăm să ai parte de fericire!

Cu drag,

echipa FELT School:)

 

09.06.2017

Dna Veronica,

vă urăm un călduros LA MULTI ANI  și vă dedicăm un filmulet care să vă aducă aminte și de momentele de succes alături de echipa noastră. Vă mulțumim pentru activitatea Dvs. în cadrul proiectului nostru și vă urăm să aveți doar vise realizate!

Cu drag,

echipa FELT School:)

***

Concurs de angajare de termen lung la serviciul visurilor tale

Peste 5 ani proiectul FELT School va funcționa fără Daniela Murgulet, deoarece ea va fi plecată în străinătate făcînd studii de doctorat!

Lansăm concurs deschis pentru următoarele poziții: coordonator de proiect și președinte al Asociației Obștești ”Centrul pentru Educație Continuă”.

Vino acum și lucrează cu noi ca să ai timp să te pregătești pentru acest concurs! Cînd candidatul este gata de a prelua activitatea, Daniela pleacă la studii de doctorat! 

***

mai 2017

Primul carnet de muncă deschis la noi în organizație!

Nicoleta, Felicitări!!!download

În luna mai 2017 am deschis primul carnet de muncă pentru Nicoleta Perdinscaia, asistent de proiect. Nicoleta a activat în cadrul proiectului nostru din luna iunie 2015. Înițial a activat în baza contractului de prestări de servicii fiind remunarată la plata cu ora.

  • De la o remunerare de 19 în iunie 2015, apoi 30 și ulterior 35 de lei pe oră, la primul salariu în mărime de 4970 MDL/lună, plus sistemul de supliment și program de remunerare financiară și non finaciară în mai 2017!
  • de la însărcinări legate de asistență în procesarea și arhivarea documentelor,  asigurarea suportului în organizarea școlilor de vară, la coordonarea procesului de producere a fișelor didactice, controlul calității, depozitarea și inventarierea stocurilor;
  • de la învățarea cum să faci o bază de date în excel ghidată de membrii echipei noastre la absolvirea specialității de Informatică și apărarea tezei de licență utilizînd platforma Moodle în predare și incorporînd și aplicațiile de evaluare online, cum ar fi Kahoot Quizz pe care l-ai învățat lucrînd cu noi!
  • de la lucru ghidat, la lucru individual, organizarea/săptămânii de lucru,  și lucru în echipă; de la flexibilitatea orarului (fiind încă studentă la faculatte) la lucru supra program uneori, în special în cadrul școlilor de vară;
  • responsabilitate și onestitate, dorința de învățare continuă, valorificarea cunoștințelor și aplicarea lor în practică, lucru în echipă, dezvoltarea personală și profesională continuă, ambiția și perseverența de a contrubui la dezvoltarea organizațională pe termen lung!

Te felicit și îți mulțumesc că ai dat dovadă de aceste valori. Prin ele te identifici cu organizația noastră! Acestea sunt și valorile noastre!

După doi ani de activitate, ai urcat la nivelul 2 de activitate în cadrul proiectului FELT School și ai ajuns să coordonezi departamentul de producere (care este în dezvoltare și el).

Am lucrat împreună 2 ani, am ajuns împreună la un progres, ne îndreptăm spre următoarea treaptă unde ”a rămîne împreună este un succes!”

Cu respect,

Daniela Murguleț,

coordonatorul proiectului FELT School, un proiect în dezvoltare în care  ambiția și perseverența angajatului de a contrubui la dezvoltarea organizațională pe termen lung este foarte valoroasă!

Advertisements
%d bloggers like this: